Projekti

Штампа
1. Projekat uređenja reke Veternice od „Leteks"- ovog mosta do Sportsko rekreacionog centra „Dubočica"
 
Na osnovu Odluke Gradskog veća grada Leskovca br. 061-19/13 - II, od 28.08.2013. godine i potpisanog Ugovora između Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac", u toku je realizacija dva projekta.
Радови подразумевају чишћење речног корита, уклањање депонија са обале речног корита, чишћење наноса у речном кориту и уређење шеталишта и зеленог појаса поред реке.
   
   
   
2. Projekat čišćenja i uređenja parkova: Šuma Hisar - etno park, 9 Jugovića i Spomen park
 
 
Projekat uključuje radove: krčenje rastinja i košenje trave, sakupljanje smeća, korekcija i seča suvih i degradiranih stabala, obnova slomljenih klupa (farbanje, popravka, zamena), utovar i izvoz smeća i dr.
 
Ukupna vrednost radova za pomenute projekte iznosi 2.111.091,16 dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine.
 
 
 
2. Projekat čišćenja „divljih" deponija na teritoriji grada Leskovca
 
 

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizuje čišćenje „divljih" deponija na teritoriji grada Leskovca. Akcije se sprovode nedeljom, u saradnji sa J.K.P. „Komunalac" i Porr Werner&Weber d.o.o., preduzećem koje se bavi sakupljanjem, odvoženjem i deponovanjem smeća. Ovim akcijama očišćene su dve velike „divlje" deponije u Međi i Grdelici selo.

 

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

160000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac