SVETOILIJSKA ULICA U NOVOM RUHU

Штампа

Svetojilijska ulica će u toku dana biti otvorena za saobraćaj. Radovi u Svetoilijskoj ulici se privode kraju. U toku su radovi na postavljanju betonskih behaton ploča na trotoaru kao i formiranje drvoreda.

Početkom prolećea, planirani poslovi u ovoj prometnoj ulici će se nastaviti. Ali, kao i uvek, kada se u gradu rade ili obnavljaju ulice, završnu reč imaju radnici JKP "Komunalac" Leskovac, odnosno služba održavanja i obeležavanja horizontalne saobraćajne signalizacije.

Ova iskusna ekipa ovaj posao obavlja tačno i besprekorno već dugi niz godina ne samo u Leskovcu već i na teritoriji celog Jablaničkog okruga. Bez obzira na vremenske prilike ova služba radi punim intenzitetom, uvek kada je to moguće kako bi se boja sigurno i postojano zalepila za podlogu.
Za vreme hladnih dana kada to uslovi dozvoljavaju, pa i u toku letnjih vrućina kada se radi samo u noćnoj smeni, po hladovini do jutra, kada je intenzitet saobraćaja manji i kad vrelina asfalta ne topi gume i suši znoj sa lica radnika. Ulice u gradu moraju uvek biti vidno i pravilno obeležene da bi se naši građani osećali sigurno i bezbedno kao učesnici u saobraćaju.

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

16000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac