NOVE PROSTORIJE JKP „KOMUNALCA“

Штампа

    Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je, sa svojim saradnicima obišao nove kancelarije JKP „Komunalac“ koje se nalaze u ulici Kralja Petra u prostorijama nove zgrade „Pijace“.

   Odlukom Gradskog veća JKP „Komunalcu” Leskovac dodeljeno na korišćene oko 175 kvadratnih metara poslovnog prostora u novoizgrađenim lokalima u ulici Kralja Petra. „Komunalac“ je u adaptaciju prostorija uložilo oko 1,5 miliona dinara, kao i kupovinu nove kancelarijske opreme kojom su opremljene ove nove prostorije uprave Komunalca, u kojima će raditi 26 upošljenika ovog preduzeća.                  Komunalac je u prethodnih par godina uspeo da obezbedi finansijsku stabilnost u poslovanju, što govori činjenica da je 2017. godina bila četvrta uzastopna godina koju je ovo preduzeće završilo sa pozitivnim finansijskim rezultatom, odnosno dobitkom. U drugom kvartalnom izveštaju o radu u toku 2018. godine iskazana je dobit od oko 3,3 miliona dinara.
     Takođe, nakon što smo preuzeli odgovornost ovo preduzeće dugovalo je 9 plata svojim upošljenicima, a danas je taj broj smanjen na 3 plate. Unapređuje se i tehnička opremljenost Komunalca, samo u 2018. godini za ovu svrhu biće uloženo oko 16,5 miliona dinara” rekao je gradonačelnik prilikom posete i podsetio da je lokalna samouprava u periodu od 2015. godine do danas u ovo preduzeće uložila 62,2 miliona.

    Gradonačelnik Cvetanović ovom prilikom je obećao da će Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ postaviti kante za otpatke na svim mestima na kojima nedostaju i najavio asfaltiranje staze pored „LIDL-a“ koje će uraditi predstavnici ovog trgovinskog lanca.

    Direktor „Komunalca“ Vladimir Sinadinović se zahvalio Lokalnoj samoupravi i gradonačelniku na ukazanom poverenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

16000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac