JKP „KOMUNALAC“ OBNOVIO SVOJU MEHANIZACIJU

Штампа


          JKP „Komunalac“ pojačao je svoju mehanizaciju novom „skip“ mašinom i kombijem za „Zoohigijenu“ u vrednosti od 10,7 miliona dinara.

Tom prilikom gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je istakao: „Javno komunalna preduzeća u našem gradu znatno su osavremenila i osnažila svoj tehnički kapacitet u proteklom periodu. JKP „Grdelica“ je sa 20,2 miliona dinara u tekućoj godini nabavila kamion i specijalno komunalno vozilo, vozni park JKP „Vodovod“ obogatio je za dostavno vozilo od 3 miliona, dok je JKP „Komunalac“ nabavio pogrebno vozilo i mini utovarivač u vrednosti od 8,6 miliona dinara, dva nova kiper kamiona i čistilicu za trotoare u vrednosti od 7 i po miliona.“

Gradonačelnik Cvetanović je potom dodao da je u JKP „Vodovod“, „Grdelica“ i „Komunalac“ od 2012. do danas uloženo preko 140 miliona dinara.

Gradonačelnik je, zatim, apelovao na sugrađane da vode računa o higijeni i da otpad odlažu na mestima propisanim za to, da se zajedničkim snagama doprinese da Leskovac postane čistiji.

Vladimir Sinadinović, direktor JKP „Komunalac“ istakao je da će se nabavkom ove mehanizacije tehnički kapaciteti javno komunalnog preduzeća „Komunalac“ podići na mnogo viši nivo, što iziskuje i povećanje kvaliteta pružanja usluga koje su poverene JKP-u. On se tom prilikom zahvalio gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetaonviću i istakao da ovo nije kraj sa ulaganjima u mehanizaciju JKP „Komunalac“ i da će, zahvaljujući gradonačelniku, sprovesti i nabavku jednog velikog kiper kamiona čime će se upotpuniti rad „skip“ mašine koja je danas prezentovana.

 
 
 

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

16000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac