ZAVRŠENA SANACIJA I ADAPTACIJA STAZA NA SVETOILIJSKOM GROBLJU

Штампа

Nakon završenih radova na Špitaljskom groblju usledila je sanacija i adaptacija staza na Svetoilijskom, čiji su radovi, takođe, privedeni kraju. Za ovu investiciju lokalna samouprava izdvojila je 8 miliona dinara, asfaltirano je 540 metara, dok je 400 metara popločano behaton kockama.

„Ovo je četvrta investicija u poslednje četiri godine i sa investicijama ćemo nastaviti i u toku ove, odnosno, nadam se da ćemo realizovati u martu, jer je postupak Javne nabavke u toku“, Prema njegovim rečima sredstva za buduću investiciju, u visini od oko 3,5 miliona dinara, obezbeđena su iz budžeta Grada Leskovca za 2022. godinu u vidu subvencija.Takođe, kazao je da se očekuje i završetak druge faze radova na obilaznici oko Svetoilijskog groblja, čiji projekat radi JP „Urbanizam i izgradnja“.

Sinadinović je naglasio da parcelama kojima rasplože JKP „Komunalac“ na Svetoilijskom groblju, sahranjivanje Leskovčana na ovom mestu biće omogućeno otprilike još dve godine, ali i istakao da su u toku postupci eksproprijacije.Predviđene su parcele koje su namenjene za širenje Svetoilijskog groblja, tako da Leskovčani trenutno nemaju potrebu za brigom da li će imati dovoljno grobnih mesta“, objasnio je direktor JKP „Komunalac“.

 

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

16000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac