NOVO MULTIFUNKCIONALNO VOZILO ZA JKP "KOMUNALAC"

Штампа

Javno komunalno preduzeće "Komunalac" je svoju mehanizaciju osavremenilo još jednim vozilom za održavanje čistoće na površinama javne namene.

Reč je o miltifukcionalnoj mašini sa širokim spektrom mogućnosti i dodatnim priključcima koji omogućavaju kvalitetno obavljanje komunalnih delatnosti poverenih "Komunalcu". Mašina će se koristiti u tri modela rada, kao klasična autočistilica, za ribanje pločnika, što je značajno za novoizgrađeni trg, a svoju namenu će pronaći i u zimskim mesecima za zimsko održavanje kada će joj kao priključni elementi biti dodati raonik za sneg i posipač mase protiv zamrzavanja koja će biti u tečnom stanju na bazi kalcijuma, pa će se tako izbeći klasične metode posipanja soli i rizle.

Mašina će doprineti da JKP "Komunalac" poverene poslove obavlja kvalitetnije i na savremeniji način. Podsetimo, za kompletnu obnovu radnih mašina kojima preduzeće obavlja poslove izdvojeno je 130 miliona dinara. Nabavljene su 3 autočistilice, 2 autocisterne, radne mašine skip, mini utovarivač i minibager, kiper kamioni, vozila za potrebe zoohigijenske i pogrebne službe.

Vrednost nove mašine je 25 miliona dinara.

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

16000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Vreme u Leskovcu

             

 

Facebook JKP Komunalac

 

Grad Leskovac